Lay-in Metal False Ceiling

Lay-in Metal False Ceiling

Spesifikasjon: 300 * 300 600 * 600 600 * 1200 300 * 1200 mm eller tilpasset

Tykkelse: vanligvis 0,5-1,2 mm

Overflatebehandling: polyesterpulverbelagt

Råmateriale: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Guangdong Kina

Produktdetaljer

3 produkter 特征 标题 .png

False taket i lay-in metall er laget av aluminiumslegering av høy kvalitet, bruk av avansert materialutjevning og kompresjonsstøping for å sikre at det ferdige aluminiumspanelet formet stabilitet, flathet og dimensjonsnøyaktighet.

Panelspesifikasjonene kan tilpasses og det samme til panelets tykkelse og farge. Lay-in aluminiumstaket har enkle installasjonssystemer, som gir kundene et pent utseende, enkelt og fullt av endringstakseffekt.

Etter hvert som konstruksjonsdekorasjonsindustrien utvikler seg raskt, er innbygging av metallfeil taket mye brukt på sykehus-, kontor-, toalett-, laboratorie-, lobby- og underholdningssenter, etc. I forhold til tradisjonelt metallfeiltak er det mer flatt og stabilt av installasjonseffekten . Det er noen strenge krav til å matche med lette enheter og brannslokkingsutstyr for å sikre høy standard effekt.

Bahe selskapet har fullstendig løsning for det prisbelønte kontoprosjektet. Ikke bare for å vurdere installasjonen av falskt tak i lay-in metal, men også perfekt til enheten for luftkondisjonering, lampe, ventilasjon, elektrisk ledning og brannslokkingsutstyr.

Bahe selskapet er spesialisert på produksjon av aluminium square tak. Det finnes flere løsninger for å tilby profesjonell service og teknologi.


5 节点 图 标题 .png

lay-in metal false ceiling.jpg


1,8 mm hengende stolpe


2, Hengende deler av 50 hovedkell


3,50 hovedkjøl


4, Hengende deler av trekantkjøl


5, Triangle køl


6, klipping i aluminium cellinglay-in metal false ceiling-2.jpg


7 相关案例标题.png

IMG_8456.JPG

IMG_1792_副本.jpg

IMG_3677_ 副本 .jpg


9 合作 伙伴 标题 .jpg

10 合作 伙邮 2.jpg14 Kontakt meg med .jpg


Forespørsel