Aluminium Honeycomb Cladding Panel

Aluminium Honeycomb Cladding Panel

BAHE Byggematerialer Co, Ltd høy kvalitet aluminium honningkake kledning paneler for architucture yttervegg og interiør vegg dekorasjon, transport og skipsbygging industri. Aluminium honeycomb panel er et sandwich panel bundet med ansiktsmateriale og med en aluminiumkjerne mellom aluminiumsark. Det gir høye mekaniske egenskaper og god brannytelse.

Produktdetaljer


SPESIFIKASJONER

BAHE Byggematerialer Co, Ltd høy kvalitet aluminium honningkake kledning paneler for architucture yttervegg og interiør vegg dekorasjon, transport og skipsbygging industri. Aluminium honeycomb panel er et sandwich panel bundet med ansiktsmateriale og med en aluminiumkjerne mellom aluminiumsark. Det gir høye mekaniske egenskaper og god brannytelse.aluminium honeycomb-kledningspanel-1.jpg

aluminium honeycomb-kledningspanel-2.jpg


Ansiktsmateriale: aluminiumslegering, eller rustfritt stål

Tykkelse: 5mm ~ 100mm

Størrelse: Kan tilpasses (maksimal størrelse: 2000 x 3000mm)

Avslutt: Fluorkarbon, belegg, speil, anodisert, woodgrain, utskrift, steinmønsterPROSESS OG KVALITET

ISO9001: 2008 CERTIFISERING

BAHE har gjennomført mange prosjekter som kontorbygg, møterom, enestående vegg, hoteml ved hjelp av aluminium honeycomb panel lyd akustisk og varmeisolasjon løsning.PAKNING OG LEVERING

pakke: kryssfiner bokser innlagt med beskyttende form

ledetid: 7 ~ 15 virkedager eller avhenger av produktkvalitet


VÅRT SELSKAP

BAHE-løsninger er en arkitektonisk metallentreprenør og fabricator opererer primært i Guangdong Kina. BAHE ble innlemmet i 2010 og har siden da vært å bygge en stadig større følge av lojale ustomerer. BAHEs oppdrag er å bringe gammel verden håndverk og kompromissløs detaljert oppmerksomhet til hvert prosjekt som det er betrodd. BAHE graviterer mot prosjekter som de fleste andre selskaper sitter unna. BAHE ser ikke etter store volum, repeterende prosjekter, men heller mellomstore prosjekter som krever stor takknemlighet for designers visjon.

BAHE-løsninger, typiske kunder, er entreprenører og andre underleverandører og fabrikanter som ønsker å betjene sine egne kunder med det absolutt beste produktet, og bringer dem til BAHE-løsninger for å få hjelp til enkelte gjenstander som krever spesiell oppmerksomhet.


Forespørsel