Perforert galvanisert stål tak

Perforert galvanisert stål tak

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: vanligvis 1.0-1,5 mm

Overflatebehandling: polyester pulver lakkert, PVDF belagt

Råvarer: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Kina Guangdong

Produktdetaljer

Perforert galvanisert stål tak er verdig, strukturert, med høy hardhet, høy stabilitet, og falle ikke tid. Galvanisert stål tak systemet ser tykk, og med høy glatthet. Den har to mønstre. Er ren, og den andre er perforert. Perforert har stil runde tak, firkantet holder, prismatiske bore hull, rektangel, plomme hull, etc. I tillegg kan det tilpasses til spesifikasjonen og farge.

Perforert galvanisert stål tak kan overflaten av pulverlakkert, maling sprøyting eller pvdf maling belagt. Folk kan velge riktig maling måte basert på faktiske bruk av miljøet.

Perforert galvanisert stål tak har flere og flere markedsandeler i fremtiden. Ifølge nasjonale strategien, galvanisert stål plate er utbredt på grunn av jern ressursen og stålplater intensjon er bedre enn aluminium. I det internasjonale markedet brukes perforert galvanisert stål tak på høyt nivå område for sine vakre og flat overflate. Selv om det er høy standard for taket dekorasjoner, men perforert galvanisert stål tak og møte etterspørselen.

Bahe selskap utfordringer den vanskeligste teknikken for å gjøre taket flat og ser ut som et speil. Gjør taket med topp teknologi, god prosessanlegg og års erfaring, kan Bahe selskapets produkt stå testen av tid.


1、8mm hengende poleperforated galvanised steel ceiling-1.jpg

 

2、Hanging deler av 50 viktigste kjøl


3、50 viktigste kjøl


4、Hanging deler av Z-figur kjøl


5、Z-figur kjøl


6、Z-figur aluminium tak


perforated galvanised steel ceiling-2.jpg


钢板天花 (1).jpg

钢板天花 (2).JPG
16 联系信息3.jpg


Forespørsel