Bambus aluminium Honeycomb Panel

Bambus aluminium Honeycomb Panel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: tilpasset

Overflatebehandling: Bambus komplekse

Råvarer: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Kina Guangdong

Produktdetaljer

3 产品特征标题.png

Bambus aluminium Honeycomb panelet er en ny type grønne dekorative materialer. Aluminium panel og bambus materiale er kombinert helt gjennom den tyske avansert kompositt-teknologien og høy styrke termoplastisk lim system som er sammensatte, produktstrukturen er solid, og ikke lett å forlate.

Med hensyn til natur, miljøvern, reklamerer grønn innredning og understreker bærekraftig utvikling i dag, bambus aluminium honeycomb paneler med unike egenskaper, interne eksellent og behagelige naturlige tekstur, bli de viktigste produktene på moderne dekorative materialer.

Bambus aluminium Honeycomb panelets green, tilbake til den naturlige dekorative effekten, har vært foretrukket av innenlandske og utenlandske bygging, mye brukt i utsmykking. Bahe selskapet gir forskjellige bambus stripe aluminium honeycomb styret, tykkelse spesifikasjoner og bambus huden stil valget, etter kravet til panelet tykkelse, honeycomb kjerne tykkelse og så videre, lage tilpassede bambus aluminium honeycomb paneler. Er det dekorative hovedproduktet til moderne tider med sin natur og ufarlig funksjonen. Med utmerket ytelse i lydisolasjon, isolasjon, branntetting og høy vindresistens, aluminium kompositt honeycomb panel er mye brukt på innvendig og utvendig dekor.


5 节点图标题.png

1、M8 hengende poleBamboo Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg


2、Rivet


3、Aluminum honeycomb paneler


4、joint


5、Special aluminium stripe


Bamboo Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg  虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg  深圳华润1234  (18).jpg  竹铝蜂窝板.png11 我们的工厂标题.jpgForespørsel