Aluminium maske Panel

Aluminium maske Panel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: tilpasset

Overflatebehandling: polyester pulver belagt, PVDF belagt,

Råvarer: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Kina Guangdong

Produktdetaljer

Aluminium maske Panel er bruk av aluminiumsplate av boksesekk, strekker seg fra det diamant-formet hullet med platen-formet mesh. Aluminium maske Panel har en høy lystransmisjon, ikke bare kan spille en veldig god rolle i skjoldet dekorasjon, men viser også den opprinnelige arkitektoniske skjønnheten.

Aluminium Mesh panelets utseende er sjenerøs, gir en sterk visuell effekt, er varige; samtidig gir forskjellige optisk og akustisk effekter, det er å antennes design inspirasjon av designeren. Aluminium mesh plate Rutenettstørrelse og mesh tetthet kan tilpasses. Behandling aluminium panelet, kombinert med aluminiumsramme størrelse kunne sikre at hardheten av hele styret, kan oppnå en god flat effekt.

Aluminium netting paneler ta form i rhombus hull ved å være stemplet og strukket med aluminiumslegering. Det er flatt og rett i visjon, gode resultater i isolasjon, brannsikre og quakeproof. Aluminium Mesh Solid paneler har også utmerket luminousness å viser originalbygningen skjønnhet. Og den bruker i himlingen, eksterne og innredning og treningsstudio, etc.


1、Steel brakettAluminum Mesh Panel-1.jpg


2、Expansion skruen


3、Self-tappe skruen


4、Angel stål


5、Countersunk nagle


6、alum brakett


7、Aluminum-panelet

Aluminum Mesh Panel-2.jpg


1.jpg  3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpg IMG_6047.jpg 深圳书城 (20).JPG
15联系方式2.jpg


Forespørsel