Kolonnen aluminium kledning Panel

Kolonnen aluminium kledning Panel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: vanligvis 2.0-3.0 mm

Overflatebehandling: polyester pulver belagt, PVDF belagt, termisk overføring utskrift, marmorert effekt behandling

Råvarer: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Kina Guangdong

Produktdetaljer

Kolonnen aluminium kledning panelet er tilpasset innendørs og utendørs dekorative pilaren. Kolonnen aluminium kledning panelet er gode bueformede plate materiale. Det kan møte kravene fra designeren for forskjellige former og mønstre. Det kan ikke være i stedet for andre materialer som sin resirkulerbare karakter og ingen skade på miljøet. Dessuten installasjon av produktet har sauma og sømløs måte, og sikre at gapet mellom platene er tett og glatte.

Indre kolonnen aluminium kledning panelet er hoveddelen av Interiørdekoren, på grunn av materielle begrensninger av tradisjonelle marmor, for kolonnen dekorasjon smak ensformig, kolonnen aluminium kledning panel med metall håndverk og rike farger perfekt løse dette problemet. Så med overlegen miljøvennlighet og modellering prosessen, kolonnen aluminium kledning panelet er mye brukt. Ifølge ulike design krav, kan det behandles i forskjellige spesifikasjoner og overflaten, hull form, mønster og perfekte effekten av lys.

Innendørs pilar aluminium panel er å oppnå den perfekte måten å bue, figur, hul design. Opp til 4 meter lengde og 1,5 meter bredde, kan panelet deles inn i halvparten, tredjedel, en fjerdedel av styret etter ulike innendørs design dekorasjon krav.


1、pop nagleColumn Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、alum brakett

3、Foam

4、Aluminum kledning panelet

5、Self-tappe skruen

6、Sealant

7、Square stål rør

8、Angel sleel

9、set skruer

10、Expansion skruenColumn Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_0560.JPG  IMG_3169.JPGIMG_9893.JPG  包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15联系方式2.jpgForespørsel