Mønster utskrift aluminium Panel

Mønster utskrift aluminium Panel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: vanligvis 2.5 6,0 mm

Overflatebehandling: polyester pulver belagt, PVDF belagt, termisk overføring utskrift, marmorert effekt behandling

Råvarer: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Kina Guangdong

Produktdetaljer

Mønster trykt aluminium panel er en annen kunst produkt etter hul ut aluminium panelet, atypisk aluminium kledning panelet kom ut, den legemliggjøre hovedsakelig på overflaten av den dekorative, utseendet er utsøkt, mønstre er rik og farge tekstur er realistisk og klart, som oppfyller ulike kunstneriske uttrykk kravene til utsmykking. Gjennom veggen designmønstre for segmentering behandling og skjøting installasjon, den oppnå en stort område mønster effekt.

Mønster utskrift aluminium Panel tynnplater er den samme som andre typer aluminium panel, metall bøyd kan bearbeides til en rekke komplekse former.

Bahe's International avansert utstyr, materialer og moden teknologi, kunne møte de ulike byggeprosjektene på aluminium panel kreves kunstneriske elementer utskrift, samtidig, overflate mønsteret er mer detaljert og varig effekt.

For mønster utskrift aluminium Panel overflatebehandling vil første vi spray en grunnleggende maling for det første laget, så gjennom termisk overføring teknologi pelsen ønsket mønsteret til aluminium-panelet. Det kan være design mønsteret fritt, det er mye brukt i moderne dekorasjonen på grunn av det fleksible og unike.


1:Keel underbedPattern Printing Aluminum Panel-1.jpg


2:alum brakett


3:Self boring skruer


4: Senkskrue klinke


5:2. 0 mm aluminium panel


13 我们的工厂3.jpg


15联系方式2.jpg


Forespørsel