Hul ut aluminium kledning Panel

Hul ut aluminium kledning Panel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: vanligvis 1,5 til 3,0 mm

Overflatebehandling: polyester pulver belagt, PVDF belagt, termisk overføring utskrift, marmorert effekt behandling

Råvarer: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Kina Guangdong

Produktdetaljer

Hul ut aluminium kledning Panel er et arkitektonisk form av curtain wall aluminium panel konstruksjon, hul ut på aluminium panel i en rekke kunstneriske mønstre, ikke bare har dekorativ effekt, men også kan gjenspeile de forskjellige bygningene på vegne av den kultur.

Hul ut gardin veggpaneler trenger til aluminium panel produsenter har høy intelligens og høy presisjon CNC utstyr, og behovet for en profesjonell design team, etter tegningene programmering behandling, skaper en perfekt kunst hul ut aluminium panel produktene.

CNC maskinering og numerisk kontroll konstruksjon er gjennom bruke CNC utstyr for behandling materialer og digital konstruksjon er "digital" og "Bygg" konseptet pode, begynte å redefinere den opprinnelige arkitektoniske diskursen.

Hul ut kledningen er under støtte av egen diskurs system og numerisk kontroll utstyr for å bygge opp, er basert på "CNC maskinering" og "CNC construction"

Vi importerer en numerisk kontroll slag maskinen ringe TRUMPF. Det er en full automatisk panel slo CNC Stansing importert fra Tyskland. Hvert stykke kunst skåret aluminium panel er blant individer, det øker kunstneriske elementer for å bygge innredningen. Det gjelder innvendig og utvendig curtain wall dekorasjonen og himlingen. Det blir varmt trender for moderne innredning.


1、pop nagleHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、alum brakett

3、Foam

4、Aluminum kledning panelet

5、Self-tappe skruen

6、Sealant

7、Square stål rør

8、Angle stål

9、set skruer

10、Expansion skruen

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Forespørsel