Uregelmessig Aluminiumskledningspanel

Uregelmessig Aluminiumskledningspanel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: vanligvis 2,0-3,5 mm

Overflatebehandling: polyesterpulverbelagt, PVDF-belagt, termisk overføringstrykk, marmorbehandlingsbehandling

Råmateriale: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Guangdong Kina

Produktdetaljer

Bahe er engasjert i å forske og designe Uregelmessig Aluminium Cladding Panel for å møte kravene til bygningsdekorasjon. Kombinert med ulike bygningsbehov, tilpasser bahe de perfekte formede aluminiumsbeleggspanelprodukter. I likhet med dette uregelmessige Aluminium Cladding Panel-produkter, tente hele interiør og utvendig dekorasjonselementer.

Uregelmessig Aluminiumskledning Paneldesign stil er unik, strukturen er vilkårlig og har forskjellige former. Med integrering av moderne dekorative funksjoner og god følelse av tiden design, er det fullt reflektert essensen av uregelmessig aluminium panel.

For ikke-standardisert aluminiumspaneldesign og -behandling av aluminiumspanel, trenger produsentene høy etterspørsel, og det ber om produsenten med høyt produserende teknikk og avansert utstyr. Bahe vet dette og forstår viktigheten av å bygge opp et profesjonelt designteam, slik at vi lager et profesjonelt designteam og støtter det importerte presisjonsbearbeidingsutstyret, forbedrer det spesialformede aluminiumpanelbehandlingssystemet, som gir en kommunikert plattform. I følge designerens kreative design, gi foreløpige tegninger for å utdype, så vel som modellreferanse. Støtte med installasjonsveiledning, til akseptet er fullført. Utvendig uregelmessig aluminiumsbeleggpanel ble en populær moderne fasaddekorasjon.


1, Pop rivt Uregelmessig Aluminiumskledning Panel-1.jpg

2, Alum brakett

3, Skum

4, aluminiumsplater

5, selvutløsende skrue

6, Sealant

7, firkantet stålrør

8, vinkel stål

9, Sett skruene

10, ekspansjonsskrue


Uregelmessig Aluminiumskledning Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg友谊商店国金店 (1).jpg11 我们 的 工厂 标题 .jpg
Forespørsel