Tak Soffit PVDF Coated Aluminum Panel

Tak Soffit PVDF Coated Aluminum Panel

Spesifikasjon: tilpasset

Tykkelse: vanligvis 1,5-3,0 mm

Overflatebehandling: PVDF-belagt

Råmateriale: aluminiumslegering 1100, 3003, 5257, 6061-serien

Opprinnelsesland: Guangdong Kina

Produktdetaljer

Design og dekorasjon av bygningen Roof Soffit, med tiden utvikling, spesielt de moderne high-end bygninger på taket soffit del, Tak Soffit PVDF belagt Aluminium Panel har blitt mye brukt.

Tak Soffit PVDF belagt aluminiumpanel er omfattende bruk i interiør og utvendig dekorasjon som sin gode værbestandighet, korrosjonsbestandighet, lett vekt og enkel å installere.

Taktekking Soffit PVDF belagt Aluminium Panel funksjoner: Først er det enkelt å installere. I henhold til de dekorative behovene til byggflaten, er PVDF-belagt aluminiumpanel behandlet til spesifikke størrelsesspesifikasjoner gjennom sveising, bøying og annen teknologi. Enhver kompleks geometrisk modellering kan tilpasses. Det er stålkonstruksjon, enkel og praktisk. For det andre, fargen er mangfold og vær evne. Det kan gjøre farge i henhold til tilhørende Pantone farge ot basert på kravene til designeren.

Taktekking Soffit PVDF-belagt aluminiumspray-sprøyteprosess: Først platen før sprøyting må arkoverflaten gå gjennom oljedekontaminering og kjemisk behandling for å produsere kromfilm, for å øke belegget og overflaten av metalloverflaten og oksidasjonsmotstanden, det bidrar til å utvide malingens levetid for membranen.

Tak Soffit PVDF-belagt aluminiumpanel er også populært i hele arkitekten og designeren med sin resirkulerbare karakter og ingen miljøskader.


1, Popnett Tak Soffit PVDF belagt Aluminium Panel-1.jpg

2, Alum brakett

3, Skum

4, aluminiumsplater

5, selvutløsende skrue

6, Sealant

7, firkantet stålrør

8, vinkel stål

9, Sett skruene

10, ekspansjonsskrue

Tak Soffit PVDF belagt Aluminium Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpgIMG_3608.JPGIMG_3913.JPG广州海印又一城.jpg12 我们 的 工厂 2.jpg


15 联系 方式 2.jpgForespørsel