Analyse på grunn av peeling av aluminium - plastplate

- Sep 11, 2017 -

1, kvaliteten på aluminiumsfolie seg selv:

Selv om dette er et mer subtile problem, men det har blitt reflektert i kvaliteten på aluminiumplastplate. På den ene siden er det aluminiumprosessprosessproblemer, derimot noen aluminium og produsenter i bruk av resirkulert aluminium når kvalitetskontrolllaxen. Dette krever at produsentene av aluminiumplastplater i materialprodusentene i alle aspekter av evalueringen, for å bestemme underentreprenøren for å etablere forretningsforbindelser for å sikre kvaliteten på materialene.

2, forbehandling av aluminium:

Aluminiumplaten rengjøring og kvaliteten på laget er direkte relatert til komposittkvaliteten av aluminium-plastplate. Aluminiumsplaten må først rengjøres for å fjerne overflaten av oljeforurensninger, slik at overflatelaget av tett kjemisk lag, for å lette polymermembranen for å produsere et godt bånd. Imidlertid har noen produsenter i forbehandling av behandling av flytende temperatur, konsentrasjon, behandlingstid, behandling av væskeoppdateringer og annen laksekontroll, som påvirker rengjøringenes kvalitet.

3, valget av kjernemateriale problem:

Fordi polymerfilmen og PE-bindingen med annen plast sammenlignet med den beste og rimelige, giftfri, enkel behandling. Så kjernematerialet brukte PE. Noen små produsenter for å redusere kostnadene ved bruk av dårlig bonding effekt og forbrenning vil produsere fatgass PVC, eller bruk PE resirkulert materiale eller valg av PE råvarer og neste materialblanding. Dette skyldes PE-modellen, graden av aldring og andre forskjeller forårsaket av den forskjellige temperaturen, den endelige overflaten for komposittkvaliteten er ikke stabil.

4, valget av polymer membran problem:

Polymerfilm er en spesiell ytelse av bindematerialet, som påvirker de viktigste faktorene i sammensatt kvalitet. Polymerfilmen har to sider, tre lag ekstrudert. Den ene siden er bundet med metallet, den andre siden er bundet med PE, midtlaget er PE-substratet, begge sider av naturen er helt forskjellige.