Hva er de viktigste funksjonene til persienner?

- Sep 11, 2017 -

I utseendet på fine, men også kan blokkere UV, personvern beskyttelse, Dongnuanxialiang, og så videre. Her kommer vi til en detaljert beskrivelse av funksjonen.

Persienner ser enkle og sjenerøse ut, med flotte dekorative funksjoner. Det kan bli satt direkte bort, veldig enkelt og sjenerøst, det vil ikke ta opp plass. Denne typen gardiner påvirker ikke vår syn, naturen utenfor vinduet kan beskrives som et blikk, mens bredden på rommet ikke vil bli påvirket. Det har også en viktig funksjon for å beskytte personvern, denne typen gardin er hovedsakelig gjennom bumpens retning for å blokkere utsiktslinjen. Når den konvekse overflaten av siden mot huset, er vår skygge ikke reflektert utenfor huset, har den en viss skyggefunksjon. Denne typen gardiner har en veldig god beskyttende effekt på personvernet vårt. Lukkerrengjøring er veldig praktisk, vi trenger ikke å fjerne den, bare tørk med en våt klut kan være på den våte kluten legg litt nøytral vaskemiddel er mer praktisk. På dette tidspunktet kan hjertet ditt være i tvil, det vil ikke falme det, det er ikke nødvendig å bekymre seg for det, det er ikke bleknet, hovedsakelig fordi produktet har en meget god vanntett ytelse.

I tillegg kan persienner også blokkere innføringen av ultrafiolett lys. Spesielt om sommeren er UV meget giftig, når det kommer inn i rommet, vil våre møbler falme. Og installasjonen av slike persienner, du trenger ikke å frykte at møbler vil falme. Det siste poenget er at slike persienner Dongnuanxialiang, den bruker materialet har en veldig god isolasjonsytelse, vil temperaturen i vinterrommet ikke bli spredt. Og om sommeren er det også vanskelig å komme inn i den varme luften.