Aluminium rundt Panel Design prosjektet

- Nov 30, 2017 -

Med forfremmelsen av teknologien, film screening i kinoer har blitt digitalisert, hauger av filmruller er ikke lenger stablet opp i visningsrom. I gamle dager, filmer lagres i filmruller, filmer er vist på kinoer ved å kjøre hjulene i projektorer. Designerne vedtatt roterende bevegelse hjulene som tema av denne kino, fanget og portrettert i virkningsfulle og modernistisk-filmer miljø.


5.jpg


Som publikum inn i lobbyen, vil de bli slått av runde plater arrangert hele taket. Filmruller fremstilles som store runde plater med 2,8 meter i diameter, som er koblet nøye av designere, danner i fellesskap en enorm og kraftig taket funksjonen. Disse platene er ordnet overlappe hverandre nøye, og er plassert i ulike høyder. De tre korn mønsteret og lyseffekt skape sammen en følelse av bevegelse og hjuloppheng, ligner filmruller frosset i rotasjon. Platene er aluminiumspaneler malt med tre mønstre, der tre korn mønsteret forbedrer 3D effekten og legger tekstur til denFlat aluminiumspaneler.

Designerne vedtatt jord tone som viktigste fargevalget for dette prosjektet, skaper en mild og varm atmosfære i lobbyen. Steiner i 2 ulike nyanser av brunt brukes på gulvet, disse lange stein striper justere med funksjonen runde tallerken taket, mørkere steinene imitere skygger disse platene kastet på gulvet. Lineær gulvet mønsteret styrker også følelsen av funksjonen taket, noe som resulterer i en dynamisk atmosfære i lobbyen.


3.jpg


runde platene som representerer filmruller fortsette hele taket, bringe en visuell sjokk til publikum, men samtidig i jordfarger skaper en lun atmosfære i lobbyen


1.jpg


steiner striper i 2 ulike nyanser av brunt er parallelle med runde platene under taket, som er forbundet nøye med designere


2.jpg


6.jpg


4.jpg