Sirkel ring laget av atypisk aluminium solid panel

- Dec 01, 2017 -

523146_11_011.jpg


Mianyang Central Hospital, den generelle utformingen er med den internasjonale moderne sykehusstandarden, tre hoveddeler av sykehus: poliklinisk avdeling, medisinsk avdeling, pasientavdeling, arrangert høyt konsentrert. Også, medisinsk avdeling kunne deles av poliklinisk avdeling og klinisk avdeling. Metall aluminiumsplate og aluminiumsloft har alltid vært det første valget for sykehusinnredning. Det er brannmotstand, oksidasjonsbestandighet, enkel installasjon, estetikk, lett å rengjøre, alt god funksjon oppfyller kravene til sykehusmiljøet, bakslaget og lydabsorberende materiale kan være støyende for sykehuset for å redusere støyen.


523150_15_015.jpg


Atypical Aluminum Solid Panel er basert på prosjektets designbehov, bruk presisjonsbearbeiding utstyr, gjennom skjæring, utjevning, folding, slotting, horn, sveising, sliping og sprøytprosessbehandling av aluminiumspanelprodukter.

523153_18_018.jpg


Atypisk Aluminium Solid Panel er med unik design, strukturen er tilfeldig og med forskjellige former. Integrasjonen av moderne dekorative funksjoner og god følelse av tiden er fullt reflektert essensen av Atypical Aluminum Solid Panel. Ved atypisk aluminium solid panel innpakket en ring, ta med et dynamisk element for det indre rommet.523159_25_024.jpg