High Profile og Elegant-Indoor Stadium Curtain Wall Aluminium Panel Project

- Dec 13, 2017 -

Denne stadion ligger i California, kalt Roberts Pavilion, er en    nybygde innendørs stadion College of Liberal Arts i California. Roberts Pavilion bruker PVDF Aluminum Curtain Wall Panel for utvendig dekorasjon, hele utseendet er edelt og lyst, tiltrekker seg mange mennesker har impulser til å besøke og nyte dette utseendet. Det utvendige gardinvegget i fluor-karbon aluminiums enkeltpanel har funksjonen av værbestandighet, værbestandighet kan være opptil 30 år og holde fargen ikke fading.


5.jpg


Roberts Pavilion er også usedvanlig skinnende og sparkly i natt. I dag, PVDF Aluminum Curtain Wall Panel jeg s gradvis brukt til Wanda, Wal-Mart og andre store museum, kjøpesenter prosjekter.


1.jpg4.jpgRoberts Pavilion hvilesalong brukte aluminiums honningkake-panelet som takdekorasjon, Aluminium Honeycomb Panel Ceiling kan virke som lydisolasjon, det er det avanserte bygningsmaterialet for interiørdesign.

3.jpg


Men Roberts Pavilions treningssone er mer lavnøkkel, bruk Wood Grain Aluminum Profile Ceiling , på den ene siden, styrke luftstrømmen i rommet, men øker også fleksibiliteten til interiørdesign og dekorasjon for aluminium rektangulært rør applikasjon.


2.jpg