Nanchang Xili Center Modern Business Building

- Aug 20, 2018 -


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili-senteret, som ligger på den sentrale akse av elvebredden CBD i kjerne i Chaoyang-byen, ligger ved siden av ganjiang-elven i vest, vender mot honggu-stranden sentrum, verdens skyskraperstårn over elva, og ved siden av Chaoyang-broen, som ligger ved "bro tårn" av broen, med urbane ansvar for å representere Binjiang forretningsdistriktet og skape gateway landemerke i Chaoyang nye byen. Som et nytt landemerke arver det den urbane konteksten til nanchang og leder fremtiden for nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


Landemerkearkitektur, som landemerkets romknutepunkt og visuell magnet i byen, skal være ydmyk og vennlig nok til byen og omgivelsene, og integrere med byen organisk og leve i harmoni mens du forfølger fortreffelighet. Stående ved kysten av ganjiang-elven, den nye kommersielle landemerket til nanchang-nanchang xinli-senteret, tianhua helprosessdesign, demonstrerer den estetiske verdien av utmerket design og orientalsk visdom, og presenterer utseendet og funksjonen til landemerke og kontekst, arkitektur og by, form og funksjon.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili senter tårn direkte landing, ingen skjørt rom. Utformingen av bunnen av bygningen tar hensyn til den generelle utformingen og hevningen av bygningen. Den tredimensjonale buede, kraftige regnpengen som står i forhold til tårnvolumet på 200m, spenner over 80m, 13m på sitt høyeste punkt og 6m på sitt laveste punkt, ser ut som et bølgende bånd fra bakken og er veldig dynamisk og ekkoet til stigningen av tårn og skape en dynamisk bunnplass.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


For å oppnå effekten av en enkelt kolonnade, brukte strukturdesigneren to små stålkolonner for å danne effekten av en enkelt kolonne. I henhold til den optimale avstandseffekten ble 6 grupper av kolonneplan vedtatt. For å oppnå effekten av baldakens overflate og den gradvise endringen av snittstørrelsen, brukte strukturdesigneren form av indre skjelett for å utføre bjelken først, og deretter å utføre platen utenfor strålen, som perfekt realiserte effekten av "luftstrømmer".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Den tunge regntanken stiger gradvis fra overflaten, og det buede taket blir den perfekte overgangen mellom bygningen og bakken, med den dynamiske kraften som tilsvarer fasaden og landskapet. Den tunge regntanken løser de funksjonelle kravene til inngang og utgang, og sikrer også uhindret brannring. Samtidig integrerer det drenering og belysning i nodesignalet. Den strømlinjeformede formen har god ledningsevne, som ekko den dynamiske kraften til ringutvekslingen rundt den. Nanchang xinli senter i første etasje i kombinasjon med landskapsdesign, og viser en vennlig, åpen holdning til byen