Boksesekk aluminium Panel Design---Restaurant kjede

- Nov 30, 2017 -

Når det gjelder mat virker dekorasjon stil restaurant meningsløst. Det bare gir stedet for kunder, er noen av stilene som dekorasjon selv annonsert, mens andre kunder dagdrøm. Det er ingen tvil om at sistnevnte ikke er så sta. Så i begynnelsen av dette prosjektet den eneste faktoren vi vurdert er: det må være samtidige.


visning av aluminium Panel dekorasjonen

4.jpg
   5.jpg

Mat egentlig er en multi-sensorisk opplevelse; spenning indeks er uventet stimulans. Så lage vi en merkelig scene for folk når de er gjør kjente ting for å få en full og komplisert opplevelse.


Interiør boksesekk aluminium Panel Design

6.jpg    11.jpg

Light er et verktøy som brukes for å vise følelser, det er alltid temperatur.

11.jpg    12.jpg    13.jpg    15.jpg    

Aluminium er både støtende og beskyttende materiale, noe som resulterer i en følelse av krisen og usikkerhet. Det er utvilsomt den beste måten express merkelig scenen. Hele prosjektet er pakket og delt av enkelt materiale. Den har virtuelle og virkeligheten intervaller, flerlags fuzzy superposisjon av visuell opplevelse. Å lage merkelige og interessante atmosfære. Også opprettholder det koblingen mellom blokkene. Størrelsen på blokken bestemmes av betydningen av sikkerhet.


aluminium panel som materiale

1.jpg 2.jpg


Hvert stykke punching partisjoner er søkeren. Det avslører historien om personer og hendelser. Bare flyten av historier er livlig, det som figurative symboler, en gang du sett, den forsvant.

8.jpg 9.jpg