De viktigste faktorene som bestemmer kvaliteten og prisen på plate aluminiumsplate

- Sep 11, 2017 -

Aluminium materiale for taket aluminiumslegering, kan det ikke være noen ren aluminium. Men på grunn av ulike legeringen innhold skyldes mekaniske egenskaper for aluminiumslegering er annerledes, gjeldende innenlands bruk av kopper materialer for aluminiumslegering er delt inn i fem karakterer:

Den første klassen: aluminet-magnesium legering, inneholder også en del av mangan, den største fordelen av materialet er god antioksidant kapasitet, og på grunn av mangan innholdet, så har en viss styrke og stivhet, er det ideelle materialet gjøre kopper. Kinas sørvest aluminium anlegget aluminium best av de mest stabile.

Andre klasse: aluminium-mangan legering, materielle styrke og stivhet litt bedre enn aluminet-magnesium legering. Men antioksidant er litt lavere enn aluminet-magnesium legering. Som begge sider utføres beskyttende behandling, i utgangspunktet for å løse dens antioksidant kapasitet er ikke så god som svakhetene i aluminet-magnesium legering, innenlandske Ruimin aluminium aluminium best av de mest stabile.

Tredje klasse: aluminiumslegering, legering av mangan, magnesium innhold mindre. Så dens styrke og stivhet er betydelig lavere enn aluminet-magnesium legering og aluminium-mangan legering (men prisen er dyrt). På grunn av myke, lett å behandle, så lenge en viss tykkelse, grunnleggende for å møte den mest grunnleggende flat