Bølgende interiør-tre-Like Aluminum paneler

- Dec 01, 2017 -

9.jpg

Mange kupertTre-liknende aluminiumspanelerVikle et nabolag sentrum i Shanghai hele interiøret samle lokalsamfunnet og skaper en varm og oppriktig atmosfære.

Kalt Underground skog, Wutopia Lab prosjektets som siste del av Onepark Gubei samfunnet club, som allerede har fullført andre områder som helse, yoga, SPA, svømmebasseng, kaffe, lekeplass.


10.jpg


Utvikleren ville skape et mer som "socialised" mellomrom, med fokus på hvordan bruke bygninger som et verktøy til å aktivere betydningen av fellesskapet sentre under forutsetning av restriktive interne åpne, og å fremme kommunikasjon av nabolag


1.JPG


To-etasjes bygningen, dekker totalt 1000-kvadratmeter plass, består av konferanserom, leserom, barnas bibliotek, galleri og audiovisuelle rom.I Onepark Gubei - et high-end boligområde og et fruktbart sted i Shanghai - besøkende gå inn i bygningen med en stor tre-dekket trapp som kan også brukes som et offentlig rom å velge og ta et raskt blikk på bøkene.

7.jpg


Arkitektene ønsket å lage ideen om gratis lesing og art scene gjennom innvendig plass. De ble bestilt til redesign prosjektet som hadde allerede begynt byggingen. I bestemte gjennomføringen bruker arkitektene den mest rimelig og økonomisk måten å intervenere i utformingen.

Uten å endre den opprinnelige strukturen, zoning, normer og andre design basis av saken, fullfører hele rommiljøet sin gjenfødt. Etasje inngangen (øvre etasje), kurvaturTre korn aluminium Panelsakte stige og falle, sky-lignende lysekroner meandrerende gjennom stedet, gårdsplassen grønn er invitert på innsiden og raffinert for å danne en skog som ledig plass. Lokalsamfunnet innbyggere kan fjerne masken i sosiale liv og har en avslappet kommunikasjon her med en glede for festivalen.6.jpg

"Som folk trenger å bli senket, arkitekter brukte et stort område av svart til svake graden av aktivitet og videre bruk svart og lett å opprette en mer privat, meditativ plass i vingene samt badet," lagt arkitekter.

Arkitektene ønsket å lage mest mystiske stemningen i bad i hele samfunnet. Nabolaget midten nådd arkitekt visjon om fri kommunikasjon og tenkning.

3.jpg


5.jpg